Catering i Gilleleje til enhver lejlighed

Er du på udkig efter professionel catering i Gilleleje? Så tilbyder Café Saseline et væld af velsmagende og spændende retter, der med sikkerhed nok skal blive et hit blandt gæsterne til din næste fest. Med catering i Gilleleje kan du i stedet for at stå i køkkenet hele dagen hygge dig med dine gæster og være en del af begivenheden. Lad Café Saseline stå for maden til din næste fest – det lover vi dig, at du ikke vil fortryde.

Velsmagende catering i Gilleleje, Nordsjælland

Vores kompetente ansatte kan fremtrylle lækkerier til ethvert arrangement, og vi lytter altid til dine ønsker og behov. Her kan du se et udpluk af de arrangementer, vi blandt andet har sørget for maden til: Fødselsdage – Familie sammenkomster – Studenterfester – Konfirmationer – Receptioner – Firmafester

Vi sørger altid for, at der er mad nok, at den er veltilberedt og frisklavet. Café Saseline er din garanti for kvalitativ catering i Gilleleje, nær Helsingør. Klik her, hvis du vil se hele vores alsidige menukort med masser af lækkerier til catering i Gilleleje.

Vi hjælper også gerne med catering til din julefrokost i Gilleleje og omegn. Her kan vi tilbyde at sammensætte en klassisk menu med alle de velkendte retter – du er naturligvis også meget velkommen til at komme med forslag, hvis du har særlige ønsker til din julefrokost i Gilleleje.

Catering til julefrokost i Gilleleje

Catering i Gilleleje – kun et opkald væk

Hvis du søger catering i Gilleleje, der er til at stole på, så er det os, du skal kontakte. Ring til os allerede i dag på 48 30 12 85
 eller udfyld kontaktformularen, så går vi straks i gang med at udarbejde et tilbud på din menu.