Frokost i Gilleleje – hyggelig frokostrestaurant i Nordsjælland

Hos Café Saseline serverer vi lækker og smagfuld frokost i Gilleleje. Vores hyggelige café kan danne rammen om et par hyggelige timer med god mad, når både solen står højt på himlen og efteråret begynder at melde sin ankomst. Vi serverer god gedigen mad, der både falder i god jord hos børn og voksne, og så sørger vores smilende personale altid for god stemning og en upåklagelig service. Café Saseline serverer velsmagende frokost i Gilleleje alle ugens syv dage.

Smørrebrød i Gilleleje – frokost nær Helsingør

Til frokost i Gilleleje serverer vi både velkendte klassikere og nyfortolkninger af det danske frokostkøkken. Hver dag har vi blandt andet tre friske håndmadder med øl og snaps. Derudover tæller vores spændende menukort eksempelvis et godt udvalg af diverse sandwich og salater samt lune fiskeretter og varme retter med kød og pasta. Vores frokost i Gilleleje kan også tilbydes som take away – klik her for at læse mere.

Solrig frokost i Gilleleje, nær Helsingør

Vi ligger i idylliske omgivelser kun få minutters gang fra det charmerende havnemiljø. Hos os kan du nyde din frokost udenfor i Gilleleje, da vi har omkring 90 spisepladser foran caféen med frit udsyn til gadelivet. Hvis vejret ikke lige er til det, kan du rykke indenfor i vores hyggelige café, der desuden også kan bruges som selskabslokale.

Frokost i Gilleleje for enhver smag

Vores skønne frokostrestaurant i Nordsjælland serverer mad for enhver smag, og vi har både plads til dig, der lige skal have en hurtig frokost og dig, der ønsker at forkæle familien med lækre og spænende retter. Er du blevet fristet af vores frokost i Gilleleje, nær Helsingør? Så book et bord allerede i dag på 48 30 12 85. Vi glæder os til at byde dig velkommen.