Selskabslokaler i Gilleleje – Café Saseline

Har du brug for selskabslokaler i Gilleleje til din næste fest? Hos Café Saseline har vi lyse og indbydende selskabslokaler til enhver lejlighed i Gilleleje.

Vi kan tilbyde totalløsninger, så dit arrangement kommer til at gå som smurt, og det eneste du skal tænke på, er at hygge dig med alle dine gæster. Vores kompetente medarbejdere står klar til at give dig og dit selskab en dag, I sent vil glemme.

Selskabslokaler i Gilleleje? Café Saseline er svaret.

Hyggelige selskabslokaler i Gilleleje til enhver begivenhed

Vores flotte café ligger midt i det idylliske Gilleleje blot få hundrede meter fra havnemiljøet – så der er nem adgang til vores selskabslokaler fra hele Nordsjælland. Derudover er der kun en halv times kørsel til Helsingør, så hvis du søger selskabslokaler tæt på Helsingør, er vi det oplagte valg.

Vores selskabslokaler i Gilleleje har plads til 60 spisende gæster, og passer til enhver fest eller begivenhed, der kræver hyggelige og charmerende rammer kombineret med god service og veltilberedt mad.

Valgfri menu – selskabslokaler i Gilleleje, nær Helsingør

Når du booker et selskabslokale hos os i Gilleleje, kan du glæde dig over en fleksibel løsning, hvor du selv kan være med til at vælge menuen, og derudover lytter vi altid til dine ønsker og behov. Nedenfor kan du se et par af de menuer, vi eksempelvis kan lave, når du bestiller et selskabslokale i Gilleleje:

Selskabslokaler i Gilleleje, Nordsjælland? Giv os et kald på 48 30 12 85, så går vi straks i gang med at sammensætte en lækker menu til dig.